OST

ITALIENSK TRADITION. DANSK HÅNDVÆRK


Vores oste er alle baseret på økologiske mejeriprodukter fra Øllingegaard. Dette betyder, at mælken altid er super frisk og leveret af lokale danske landmænd. Osteløben leveres af Christian Hansen, der iøvrigt har virket som konsulenter i forhold til at finde den helt rigtige sammensætning.


Vi håndstrækker al vores ost og former ved særlige forespørgsler ligeledes vores mozzarella i hånden.  Ellers formes vores hovedprodukt - den økologiske mozzarella i 200g kugler fra vores top-of-the-line rolls royce valse. Efter endt produktion producerer vi Burrata og Stracciatella ved at tilføre fed dansk økologisk fløde. 


Vi har et ønske om at levere den bedste danske økologiske strækost baseret på italienske traditioner. Vi bliver aldrig de største, men vores produkt skal smags- og teksturmæssigt være det naturlige valg. Vores ost har masser af struktur, tilpas tilsmagning af salt og en fedme, der bedst kan sammenlignes med den italienske bøffelmozzarella. Ved at anvende mælk med en fedtprocent over 3.5 fra de fritgående køer garanterer vi en smagsprofil, der tilfører vore oste den ønskede grønne græs-note og en fedme, der er enestående for denne ostetype.