IS


R E N  O G  I N T E N S


Vores is er baseret på økologisk mælk fra Øllingegaard, og vi efterstræber at anvende bæredygtige og økologiske alternativer, hvor det giver smagsmæssig og økonomisk mening.


Vores tilgang til isproduktion er tættere på den klassiske kogekonekunst nærmere end eksperimenterende gastroteknisk. Vi henkoger og reducerer vores råfrugter, og lagrer vores lage for at skabe det bedste udgangspunkt for at producere is, der smager af den ægte vare. Vores banan-stracciatella er baseret på modnede bananer, der trækker sammen med vores vanille-base inden den tykke chokoladeganache hældes i den iskolde bananis. Vores popkorn-is, smager sprødt af karamel og saltede popcorn, efter en 32 timer lang lagring, og vores lavendel-honning lagrer ligeledes i flere døgn for at sikre masser af intens smagsdybde.


De håndplukkede hyldeblomster fra Møn udgør det i følgeskab med økologiske citronskaller vores intense hjemmelavede saftsirup, der sikrer en sprød og crispy hyldeblomstsorbet, der perler på tungen og i ganen. Vores jordbærsorbet tilsættes rabarber for at sikre det helt rigtige syreniveau i den sommerfriske bestseller.


Vi producerer is i de solrige danske sommermåneder fra april til september. Resten af året længes vi tilbage til de dage…